قیمت طلا امروز




 سایت ایران آنلاین / ۱۴۰۵/۰۳/۱۸

رژیم صهیونی در صورت پاسخ با ضربات کوبنده‌تر و پشیمان‌کننده روبرو خواهد شد

سخنگوی قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا اعلام کرد: ارتش صهیونیستی باید حملات خود به جنوب لبنان و ضاحیه را متوقف کند.
 رژیم صهیونی در صورت پاسخ با ضربات کوبنده‌تر و پشیمان‌کننده روبرو خواهد شد



۴ ساعت قبل / سایت خبرفوری

کره شمالی ۱۰ موشک بالستیک شلیک کرد

دفتر ریاست جمهوری کره جنوبی در بیانیه‌ای اعلام کرد، پس از شلیک موشک‌های کره شمالی از منطقه پیونگ یانگ به سمت دریا در شرق شبه جزیره کره، یک جلسه امنیتی اضطراری با حضور مقامات وزارت دفاع و مقامات نظامی تشکیل داد.

رویترز به نقل از این بیانیه اعلام کرد: "پرتاب موشک بالستیک اقدامی جدی است که قطعنامه‌های شورای امنیت سازمان ملل را نقض می‌کند." و از کره شمالی خواسته شده است که فوراً چنین اقداماتی را متوقف کند.

این دفتر اعلام کرد که مقامات، وضعیت واکنش کره جنوبی را بررسی کردند، پیامدهای امنیتی این پرتاب‌ها را ارزیابی کردند و در مورد اقدامات لازم بحث کردند.

ستاد مشترک کره جنوبی اعلام کرد که موشک‌ها حدود ۳۰۰ کیلومتر (۱۸۶ مایل) به سمت دریا پرواز کردند.

دولت و گارد ساحلی ژاپن همچنین اعلام کردند که به نظر می‌رسد کره شمالی یک موشک بالستیک به سمت دریا شلیک کرده است.

گارد ساحلی ژاپن اعلام کرد که این پرتابه قبلاً سقوط کرده است. به گزارش NHK، به نظر می‌رسد که این موشک در خارج از منطقه اقتصادی انحصاری ژاپن در دریا فرود آمده است.

این پرتاب در حالی انجام می‌شود که رزمایش‌های نظامی کره جنوبی و ایالات متحده روز جمعه پس از آنکه دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، دستور کاهش قابل توجه مشارکت ایالات متحده را صادر کرد و گفت که می‌خواهد دیپلماسی با کیم جونگ اون، رهبر کره شمالی را احیا کند، کوتاه و پایان یافت.

یانگ مو-جین، استاد دانشگاه مطالعات کره شمالی در سئول، گفت که به نظر می‌رسد این پرتاب با هدف تأکید بر این نکته انجام شده است که هشدار کیم یو جونگ یک روز قبل "صرفاً لفاظی" نبوده است. وی گفت که این پرتاب احتمالاً اهداف متعددی داشته است، از جمله نشان دادن مخالفت با رزمایش‌های نظامی کره جنوبی و ایالات متحده، ابراز نارضایتی از بحث‌های اخیر در مورد زرادخانه هسته‌ای کره شمالی و هشدار به قدرت‌های خارجی در مورد گمانه‌زنی در مورد امور امنیتی پیونگ یانگ.

یانگ گفت: «این پیامی است که در مورد امنیت کره شمالی اهمیت دارد و کره شمالی باید در مورد آن تصمیم بگیرد.» وی افزود که این پرتاب همچنین می‌تواند برای آزمایش سیستم‌های موشکی بهبود یافته استفاده شده باشد.

وانگ یی، وزیر امور خارجه چین، که این هفته به سئول سفر کرده بود، از کره جنوبی خواست که بین پکن و واشنگتن جانبداری نکند و گفت که ایالات متحده باید سیاست «خصومت‌آمیز» خود را نسبت به کره شمالی کنار بگذارد تا تنش‌ها در شبه جزیره کره کاهش یابد. 

ترامپ در توجیه تصمیم خود به آنچه رابطه خوبش با «کیم جونگ اون» رهبر کره شمالی خواند و همچنین خودداری کره جنوبی از حمایت از او در جنگ ایران اشاره کرده بود.

پرتاب های جدید کره شمالی در حالی انجام شده است که کاهش رزمایش‌های آمریکا و کره جنوبی ظاهراً با هدف فراهم کردن زمینه‌ای برای ازسرگیری دیپلماسی با پیونگ‌یانگ صورت گرفته بود، اما کره شمالی تأکید کرده است که کوچک‌تر شدن یا کوتاه‌تر شدن این رزمایش‌ها، ارزیابی این کشور از ماهیت آنها را تغییر نمی‌دهد.




 نظر سید محمد خاتمی در خصوص مذاکرات

نظر سید محمد خاتمی در خصوص مذاکرات

او در ادامه از مسعود پزشکیان تقدیر می‌کند و می‌گوید که دستش را می‌بوسم که شجاعانه و فداکارانه تفاهم‌نامه اسلام‌آباد را امضا کرد. خاتمی از این رهگذر وارد تحلی...

 بقایی: تحولات اخیر کلیشه‌های ساخته‌شده درباره ایران را تغییر داد

بقایی: تحولات اخیر کلیشه‌های ساخته‌شده درباره ایران را تغییر داد

سخنگوی وزارت خارجه با تأکید بر اهمیت تحولات اخیر در بازتعریف تصویر ایران در افکار عمومی دنیا، گفت: رفتار مردم ایران در جنگ‌های اخیر، بسیاری از کلیشه‌های ساخته‌شده درباره ایران تغییر داد.

 توضیحات دیوان عدالت اداری درباره مصوبات شورای رقابت

توضیحات دیوان عدالت اداری درباره مصوبات شورای رقابت

دیوان عدالت اداری در خصوص دادنامه صادره در ارتباط با مصوبات شورای رقابت درباره پیش‌فروش خودرو توضیحاتی ارائه کرد.

 محاصره اقتصادی؛ وقتی مذاکره از روی میز کنار می‌رود

محاصره اقتصادی؛ وقتی مذاکره از روی میز کنار می‌رود

ماه‌ها بود که کارشناسان و رسانه‌ها درباره این سناریو هشدار می‌دادند: اگر مسیر مذاکره میان ایران و آمریکا متوقف شود، فشار واشنگتن از تحریم‌های معمول فراتر خواهد رفت و تلاش برای بستن مسیرهای تنفس اقتصادی ایران آغاز می‌شود. اکنون نشانه‌های این سناریو آشکارتر از گذشته است.

 رهبری پرخطای مصدق از عوامل اصلی شکل‌گیری کودتای 28 مرداد است - تسنیم

رهبری پرخطای مصدق از عوامل اصلی شکل‌گیری کودتای 28 مرداد است - تسنیم

امینی: خطاهای دکترمصدق در فاصله 25 تا 28 مرداد، در کانون شکل‌گیری و موفقیت کودتای 28 مرداد قرار دارد.

 بن‌بست تهران | نیویورکر می‌گوید ترامپ جنگ با ایران را باخته است

بن‌بست تهران | نیویورکر می‌گوید ترامپ جنگ با ایران را باخته است

ایشان تارور، ستون‌نویس مجله نیویورکر، در یادداشتی تحلیلی می‌گوید شش ماه پس از آغاز جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران، نه‌تنها اهداف اصلی واشنگتن محقق نشده، بلکه ایران با حفظ ساختار سیاسی، کنترل تنگه هرمز و تداوم توان موشکی و پهپادی، دست بالاتری در چانه‌زنی پیدا کرده است. به نوشته او، جنگی که قرار بود توان جمهوری اسلامی را در هم بشکند، به فرسایش ذخایر نظامی آمریکا، فشار بر متحدان منطقه‌ای و کاهش اعتبار واشنگتن منجر شده است.